Apartament Pushimi me Pamje Deti


Apartament Komod Prane Plazhit te Golemit. Ndodhet ne nje zone shume te leverdisshme, ne ane te rruges nacionale dhe per shkak te afersise me qendren e qytetit te Durresit. Eshte i pajisur me gjithshka qe mund te ju duhet gjate qendrimit tuaj ne apartament. Zona perreth ofron sherbime te ndryshme, si bare, restorante, supermarkete, pishina, SPA, kende lojerash per femijet, etj.. Plazhi ndodhet vetem disa metra larg apartamentit.

Na dergoni nje mesazh


Similar Listings