Apartament per shitje ne Sarande, Shqiperi


 Apartament ne Shitje ne Sarande, buze detit. 20 minuta nga qendra e Sarandes. Rezidence shume e mire e ndertuar me materiali importi te cilesise se larte.

Karakteristika e Apartamentit per Shitje ne Rezidencen White ne Sarande

 • Siperfaqe e apartamentit - 73.6 m2
 • Rezidenca me 6 kate
 • Apartamenti ndodhet ne katin e pare te rezidences
 • Apartament me nje dhome gjumi
 • Apartament i perfunduar
 • Ndertues me shume eksperience
 • Konstruksioni dhe rifiniturat e nje cilesie shume te larte
 • Ne vije te pare dhe pa mundesi bllokimi te pamjes
 • Pllaka te cilesise se larte per dyshemene dhe banjot
 • Parket laminat per dyshemete
 • Izolim shume i mire termal i mureve te jashtem
 • Veshje speciale ne muret e jashtme - 3 cm grafiato
 • Dyer druri ne apartament
 • Dere e jashtme celiku me izolim te zhurmave
 • Parapeti i ballkonit me alumin dhe me tre shtresa xhami
 • Dritaret me xham shume cilesor- Te prodhuara ne Gjermani
 • Materiale elektrike Gewis - Te prodhuara ne Itali
 • Priza dhe celesa A Bi Esse  - Te prodhuara ne Itali
 • Aksesore porcelani ne banjo - Te prodhuara ne Itali
 • Antene TV qendrore
 • Ashensor ne rezidence
 • Plazh para rezidences
 • Mirembajtja gati  €10
 • Parkime per makina per shitje
 • Menaxhim i prones nga ndertuesi
 • Pritshmeria e rritje se vleres se kapitalit 5%
 • Pritshmeria e yeldit nga qerate pritet 4%

 

 

Na dergoni nje mesazh


Similar Listings