Ambjent shume i mire per zyre me qira ne Tirane


AMBJENT ZYRE me QIRA ne TIRANE. Zyra ndodhent ne nje zone mjaft perstigjese dhe te njohur te Tiranes. Zyra ndodhet ne qnedren tregtare ABA center, shume afer qendres se Tiranes, ne distance shume te shkureter me hotel Sheraton dhe hotel Rogner.

Karakteristikat e Zyres me Qira ne Tirane:

  • Siperfaqja 800m2
  • Ndodhet ne katin e 8-te rezidences
  • Zyra mund te pershtatet ne disa zyra te vogla
  • Ndodhet midis hotel Sheraton dhe hotel Rogner
  • Sistem qendror ngrohje dhe ftohje
  • Banjot ndodhen ne ambjentet e perbashketa
  • Sherbim 24 ore
  • Bar dhe restorante ne godine
  • Shopping Center
  • Kompani menaxhimi per te gjitha facilitetet.

* Tarifa e menaxhimit 2.45 euro/m2

Apartamente Qira ne Shqiperi

1   4    800 m2

Na dergoni nje mesazh


Similar Listings