Zyre per Qira e ndodhur ne qender te Tiranes - Albania Property Group


Hapesire zyre me qira ne qender te Tiranes, e ndodhur ne nje nga qendrat rezidenciale dhe te biznesit me te njohura ne qytet.

Karakteristikat e Zyre per Qira ne Tirane

  • Madhesia e Zyres eshte 49 m²
  • Eshte e vendosur ne zonen tregtare te nderteses
  • Eshte e pershtatshme per zyra per çdo lloj biznesi
  • Ndodhet ne katin e 12-te te nderteses
  • Dy banjo ne dispozicion ne zonen e perbashket
  • Ka tre ashensore
  • Eshte ne zemer te Tiranes ne afersi te lumit Lana.
  • Ne ndertese ka dyqane te ndryshme, banka, agjenci udhetimi, disa kafeteri etj.

Similar Listings