Hotel ne Shitje ne Tirane


Hotel ne shitje ne qytetin e Tiranës, me të gjithë mobilimin.

Informacione rreth hotelit per shitje ne Tirane

  • Hoteli ka gjithsej katër kate
  • Në katin e parë ka recepsion dhe një bar të vogël
  • Në katet e tjera janë dhomat
  • Ka 8 dhoma në total me madhësi të ndryshme
  • Çdo dhomë është e mobiluar plotësisht me shtretër, ajer te kondicionuar, karrige
  • Çdo dhomë ka banjo e vet
  • Ajo është në kushte shumë të mira

Na dergoni nje mesazh


Similar Listings