Garsoniere me qera ne Himare, Apartamente ne rivieren shqipetare


Studio me qera ne Himara, Riviera Shqipetare, ne pjesen jugore te vendit. Himara eshte nje qutet qe merr shume vizitore gjate veres. Me histori te pasur dhe natyre te bukur zone eshte nje terheqje e mrekullueshme per turistet e huaj.

Karakteristika te Apartamentit me Qera ne Himare:

 • Siperfaqe - 16m2
 • Nje banjo
 • 100 m nga deti
 • Pamje e mrekullueshme e detit nga veranda
 • Veranda-20m2
 • Dhoma me:
  • Krevat Dopio
  • Dollap
  • TV
  • Frigorifer
 • Nje banjo
 • Epershtatshme per 3 persona

Cmimet Javore:

 • 09 Jan – 13 May: ............................................129 Euro/week

 • 14 May – 10 Jun: ............................................. 146 Euro/week

 • 11 Jun – 08 Jul: .............................................. 185 Euro/week

 • 09 Jul – 15 Jul: ................................................. 252 Euro/week

 • 16 Jul – 19 Aug: ............................................... 280 Euro/week

 •  20 Aug – 26 Aug: .............................................. 252 Euro/week

 •  27 Aug – 02 Sep: ............................................. 185 Euro/week

 • 03 Sep – 16 Sep: .............................................. 146 Euro/week

 • 17 Sep – 16 Dec: .............................................. 129 Euro/week

 • 17 Dec – 06 Jan: .............................................. 185 Euro/week


Similar Listings