APARTAMENT PUSHIMESH NE KSAMIL, ME JAKUZZI


Apartament Pushimesh me Qera ne Ksamil. Apartamenti është i ndritshëm dhe ka një kopsht të bukur para tij. Gjithashtu përfshin një xhakuzi. I pershtatshem per tre persona.

APARTAMENT E PUSHIMI NË KSAMIL, SARANDË

 • Sipërfaqja e apartamentit: 35 m2.
 • Zone ndenje
 • Ballkon
 • Kuzhina me:

-Furrë

-Frigorifer

 • Kondicioner
 • I pershtatshem per 3 persona
 • Vend-parkimi
 • Hapësire ne kopsht për Barbecue

Çmimet javore:

 • 07 Jan  - 12 May:................ 245 Euro/week
 • 13 May - 09 Jun: ................ 280 Euro/week
 • 10 Jun  - 07 Jul: ................. 315 Euro/week
 • 08 Jul  - 14 Jul: .................. 350 Euro/week
 • 15 Jul  - 28 Jul: .................. 385 Euro/week
 • 29 Jul - 11 Aug: .................. 405 Euro/week
 • 12 Aug - 25 Aug: ................  385 Euro/week
 • 26 Aug - 01 Sep: ................. 315 Euro/week
 • 02 Sep - 15 Sep: ................. 280 Euro/week
 • 16 Sep - 15 Dec: ................. 245 Euro/week
 • 16 Dec - 06 Jan: .................. 315 Euro/week

Similar Listings