Zyre me qera ne Tirane


AMBJENT ZYRE me QIRA ne TIRANE. Zyra ndodhet ne qnedren tregtare ABA center, shume afer qendres se Tiranes. Nje nga komplekset tregtare dhe rezidentale me te bukura ne Tirane.

Karakteristikat e Zyres me Qira ne Tirane:

  • Siperfaqja 280 m2
  • Ndodhet ne katin e 13 te rezidences
  • Zyra mund te pershtatet ne disa zyra te vogla: 134m2 dhe149m2
  • Ndodhet midis hotel Sheraton dhe hotel Rogner
  • Sistem qendror ngrohje dhe ftohje
  • Banjot ndodhen ne ambjentet e perbashketa
  • Sherbim 24 ore
  • Bar dhe restorante ne godine
  • Shopping Center
  • Kompani menaxhimi per te gjitha facilitetet

* Tarifa e menaxhimit 2.45 euro/m2


Similar Listings