Shtepi Pushimi ne Qeparo me Qera. Shtepi Prane Detit ne Riviere


Apartament pushimi ne fshatin Qeparo. Apartamente pranë plazhit. Maksimumi për 6 të rritur + 1 fëmijë nën 4 vjeç.

Apartament pushimi ne Rivieren Shqiptare - Qeparo:

 • Madhësia e apartamentit - 100 m2
 • Kuzhina e pajisur plotësisht me furrë, vitore dhe frigorifer
 • Zona e jetesës me krevat tek
 • Tavolinë ngrënie me karrige
 • TV në apartament
 • Apartament me pamje nga deti dhe pamje malore
 • Banjo me dush
 • Gjumi me krevat dopio dhe veshjet
 • Gjumi i dyte me krevat dopio
 • E vendosur pranë plazhit
 • I përshtatshëm për 6 të rritur + 1 fëmijë nën 4 vjeç

Weekly prices:

 • 13 Jan-11 May:.....................230 Euro/week
 • 12 May – 08 Jun: ................ 260 Euro/week
 • 09 Jun – 06 Jul: .................. 330 Euro/week
 • 07 Jul – 13 Jul: ................... 450 Euro/week
 • 14 Jul – 17 Aug: ................. 525 Euro/week
 • 18 Aug - 24 Aug: ................ 450 Euro/week
 • 25 Aug – 31 Aug: ................ 330 Euro/week
 • 01 Sep – 14 Sep: ................ 260 Euro/week
 • 15 Sep-14 Dic:......................230 Euro/week