Hotel Natali, Dhermi, Vlore


HOTEL NATALI NE DHERMI, VLORE. Hotel shume i bukur qe do ju mundesoje pushime te paharrueshme.

 

HOTEL NATALI , DHERMI, VLORE

Hotel i mrekullueshem ne Dhermi, vetem 800 m larg detit.

Dhomat ofrojne WiFi, ajer te kondicionuar, TV satelitor ,frigorifer dhe banjo private te kompletuar.

Tek hotel Natali ju do te gjeni hapesire barbecue dhe bari e dyqani  me i afert nodhen vetem 100 larg.

 

CMIMET JAVORE:

 

BIG ROOM:

 • 25.04 - 31.05: .............................. 273 euro/week
 • 01.06 - 20.06: .............................. 308 euro/week
 • 21.06 - 30.06:............................... 385 euro/week
 • 01.07 - 13.07: .............................. 483 euro/week
 • 14.07 - 12.08: .............................. 553 euro/week
 • 13.08 - 31.08: ...............................525 euro/week
 • 01.09 - 10.09:................................385 euro/week
 • 11.09 - 30.09:................................315 euro/week
 • 01.10 - 31.12:................................273 euro/week

 SMALL ROOM:

 • 25.04 - 31.05: .............................. 182 euro/week
 • 01.06 - 20.06: .............................. 203 euro/week
 • 21.06 - 30.06:............................... 245 euro/week
 • 01.07 - 13.07: .............................. 350 euro/week
 • 14.07 - 12.08: .............................. 385 euro/week
 • 13.08 - 31.08: ...............................294 euro/week
 • 01.09 - 10.09:................................245 euro/week
 • 11.09 - 30.09:................................203 euro/week
 • 01.10 - 31.12:................................182 euro/week

MIDDLE ROOM:

 • 25.04 - 31.05: .............................. 210 euro/week
 • 01.06 - 20.06: .............................. 238 euro/week
 • 21.06 - 30.06:............................... 294 euro/week
 • 01.07 - 13.07: .............................. 441 euro/week
 • 14.07 - 12.08: .............................. 483 euro/week
 • 13.08 - 31.08: ...............................441 euro/week
 • 01.09 - 10.09:................................343 euro/week
 • 11.09 - 30.09:................................245 euro/week
 • 01.10 - 31.12:................................210 euro/week

 


Similar Listings