Albania Property Group 

Po kerkon per pozicionin e manaxherit te pasurive te patundshme ne rajonin e Vlores.

Zona e mbulimit: qyteti i Vlores, plazhi i Radhimes, Orikumi.

Pergjegjesite:

  • Berja e inspektimit te pare te pronave per t’u rekrutuar ne zone.
  • Rekrutimi i pronave te reja per qira dhe shitje ne zone.
  • Mirembajtja e portofolit ekzistues te pronave ne zone.
  • Kryerja e tureve te prones per klientet potenciale te kompanise.
  • Ndjekja e komunikimeve me klientet potenciale te siguruar nga zyra qendrore.


Aftesite e kerkuara per pergjedhjen:

  • Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze dhe Italiane.
  • Aftesi komunikuese shume te mira.
  • Eksperience e meparshme ne fushen e pasurive te patundshme ose ne industrine e ndertimit.

Pagesa:

  • Rroge baze mujore.
  • Bonus per shitje dhe qirate.

Cdo kandidat I interesuar per kete pozicion duhet te dergoje CV-ne e tij ne info@albaniapropertygroup.com.