Apartament ne Shitje ne Dhermi


Apartamente pushime per shithe ne Dhermi. Jane te pozicionuara ne fshatin e bukur te Dhermiut me nje pamje te mrekulleshme te detit dhe te gjirit te Dhermiut.

Karakteristikat:

 • Siperfaqja - 65 m2.
 • Kati 1 - blloku 2.
 • Kjo rezidence ndodhet ne Dhermi, Rivieren Shqiptare.
 • Pamje e mrekullueshme e plazhit dhe e gjirit te Dhermiut.
 • Distance ajrore 300 m nga bregu u detit.
 • Te gjitha apartamentet jane te drejtuara drejt detit.
 • Ka rruge qe lidh direkt plazhin me rezidencen.
 • Objektet jane te realizuara me standartet me te mira te ndertimit.
 • Muret e jashtme me termo izolim.
 • Sistem sateliti i instaluar ne cdo hyrje.
 • Instalimet hidraulike me materiale importi italiane
 • Cdo banje ka boiler.
 • Wc dhw bidet jane sospezo me depozite te fshehur ne mur.
 • Lavamenet jane sospezo me suprine mermeri.
 • Dyert e brendshme jane te bardha -Made in Italy.
 • Dritaret jane dopjo xham me gaz dhe profile termike, me rrjete kundra insekteve.
 • Dritare me grila persiane me rreshqitje.
 • Modelet e pllakave jane te importuara nga Italia.
 • Parketi Made in Germany- i markes Terhurne.
 • Tende druri per apartamentet ne katin e dyte dhe te trete.
 • Peme decorative ne oborr, lule dhe bar.
 • Sistem ujitje per mjedisin perreth.
 • Rruget e brendshme te veshura me pllaka guri.
 • Parkimet jane te garantuara per banoret e rezidences.
 • Sistem nate ndricimi ne rezidence.

Rreth Dhermiut:

 • Eshte pa dyshim destinacioni numer 1 ne Shqiperi.
 • Ndodhet ne pjesen jug perendimore te Shqiperise.
 • Ky fshat njihet per ujin e tij te paster kristal.
 • Ofron nje kombinim ideal te detit me malet nga mbrapa.
 • 15 min me makine nga Parku Kombetar i Llogarase.
 • 20 min me makinenga qendra e Himares.
 • 50 min me makine nga Vlora, qyteti me i madh i jugut te Shqiperise.
 • 2 ore me makine nga Saranda.
 • Dhermiu ka mesatarisht 300 dite diell ne vit.

Avantazhe te tjere: 

 • Autostrada kryesore mes Vlores dhe Sarandes sapo ka perfunduar.
 • Porti i madh i Vlores sjell me mijera turiste cdo vit.
 • Biznesi mendohet te jete ne rritje pas perfundimit te rruges se bregut. 
 • Gjate sezonit veror eshte e veshtire te gjesh dhoma per te pushuar. 
 • Turizmi po rritet me mbi 15% vit pas viti. 

Similar Listings