Apartament me 2 dhoma gjumi per shitje ne qytetin e Durresit, Shqiperi.


Apartamente me dy dhoma gjumi me vijen e pare ne plazhin e Golemit, Durres, Albania. Vetem 100 metra larg nga deti. Kompleksi ndodhet ne nje zone shume te qete dhe te ruajtur.

Karakteristikat e Shtepi ne Shitje ne Durres

 • Siperfaqja - 89 m2
 • Apartament me 2 dhoma gjumi dhe sallon
 • Kompleksi ndodhet vetem 15 minuta larg Durresit
 • Organizim shume i mire me zona gjelberimi
 • Apartamentet jane ndertuar mes pishave
 • Ndertesa me 2 kate banimi
 • Siperfaqja gjelberuese dominon mbi zonat e perbashketa
 • Ndertime shume cilesore
 • Apartamenti ndodhet ne katin e dyte banues
 • Dyer dhe dritare alumini
 • 100 metra larg plazhit
 • 24/7 zone e ruajtur
 • Personel mirembajtes
 • Investim potencial per te ardhura nga qeradhenia

Similar Listings