Apartamente ne Shqiperi, Durres Bella Mare


Durres Bella Mare eshte nje residence unike qe ndertohet ne linjen e pare ne balle te detit ne plazhin e Durresit.

Durresi Bella Mare ka nje numer total prej 36 apartamentesh me 1 dhome gjumi te cilat kane siperfaqe: 55 m2 dhe 70 m2.

Te gjithe apartamentet gezojne nje pamje deti krejt te paster. Per me teper residenca rrethohet nga pisha te cilat e bejne zonen mjaft te vecante.

Residenca po avancon me ritme te mira dhe eshte perpara afatit te parashikuar. Residenca do te perfundoje ne Prill 2011.

Kompania ndertuese eshte nje kompani me mjaft eksperience dhe Albania Property Group ka patur marrdhenie shume te mira ne saje te bashkepunimit te vendosur ne residencat qe kane ndertuar ne qytetin e Sarandes.

  • Apartamente me 3 dhoma gjumi
  • Siperfaqja e apartamentit-125m2.
  • Ashensor ne residence
  • Te gjithe apartamentet me pamje deti
  • Ambjente sherbimesh ne katin perdhes
  • Perfundimi ne Prill 2011.
  • Apartmente qe fillojne nga 52,250 Euro

Similar Listings