Oferte me zbritje 20% - Apartament ne Buze te Detit Vlorea Sunshine


Ky kompleks është ndërtuar vijë e parë në qytetin e Vlorës e cila është qendra më e madhe e bregdetit jug shqiptar. Apartamenti ne shitje ofrohet em nje zbritje prej 20% per dy muajt ne vazhdim: Dhjetor 2012- Janar 2013.

Vlora Sunshine:

 • Kompleks residencial i vendosur ne vije te pare.
 • Vetem 30 m nga plazhi publik i qytetit.
 • Konsiston ne 2 blloqe apartamentesh.
 • 2 kate me hapsira sherbimesh dhe 7 kate me apartamente banimi.
 • 8,000 m2 siperfqe sherbimi.
 • 22,000 m2 siperfaqe banimi.
 • 2,700 m2 siperfaqe parkimi nentokesor.
 • Ne hapesirat e sherbimeit ka: bar, restorante, pishine, qender tregetare etj.
 • Ndertuesi merr persiper te manaxhoje te gjithe kompleksin pas perfundimit te ndertimit
 • Vija e pare ne vlore eshte e shitur tashme dhe cmimet kane kapur nivelin 1200-1300 Euro per 1 m2

Karakteristikat Kryesore te Apartamentit ne Shitje:

 • Siperfaqja e apartamentit-77.2m2.
 • Hedhur ne treg ne oferte 60 apartamente te Bllokut 2.
 • Apartamentet fillojne nga 700 Euro per 1 m2.
 • 90% e apartamenteve jane me pamje deti.
 • Projekti konsiston ne apartamente me nga 1 dhe 2 dhoma gjumi.
 • Pagesa e mirembajtjes- afersisht 20 Euro per 1 muaj
 • Data e perfundimit - 2010

*Apartamenti shitet me mobilje te perfshira ne cmim.


Similar Listings