Apartament Ne Shitje Ne Vlore Me 2 Dhoma


Apartament 2+1 per shitje ne Vlore, i pozicionuar ne nje lokacion fantastik, prane zones historike te Vlores, 5 min ne kembe nga bulevardi dhe rruget kryesore. Pranë çdo shërbimi të nevojshëm. Një zonë shumë e qetë për të blerë shtëpinë tuaj të ëndrrave.

Apartament per Shitje ne Qytetin e Vlores:

  • Sipërfaqja e banesës - 117 m2
  • 2 Ballkone
  • Sallon dhe aneks kuzhine
  • Dy Dhoma gjumi
  • Banjo me dush
  • Makinë larëse
  • Ndërtim cilësor
  • E mobiluar
  • Mobiljet janë të përfshira në çmimin e shitjes

 


Qyteti i Vlorës

Vlora është qyteti i tretë më i populluar i Republikës së Shqipërisë dhe selia e Qarkut të Vlorës dhe Bashkisë Vlorë. E vendosur në Shqipërinë jugperëndimore, Vlora shtrihet në Gjirin e Vlorës dhe është e rrethuar nga ultësirat e maleve Ceraunian përgjatë brigjeve shqiptare të detit Adriatik dhe Jon. Ajo përjeton një klimë mesdhetare, e cila ndikohet nga malet Cerauniane dhe afërsia me Detin Mesdhe.

Vlora u themelua si Aulon si një koloni e lashtë greke në bregdetin ilir dhe u pushtua në periudha të ndryshme gjatë historisë nga romakët, bizantinët, normanët, venecianët dhe osmanët. Midis shekujve 18 dhe 19, shqiptarët mblodhën forcë shpirtërore dhe intelektuale për ndërgjegjen kombëtare, e cila përfundimisht çoi në Rilindjen Shqiptare. Vlora luajti një rol të rëndësishëm në Pavarësinë e Shqipërisë si një epiqendër për themeluesit e Shqipërisë moderne, të cilët nënshkruan Deklaratën e Pavarësisë më 28 nëntor 1912 në Kuvendin e Vlorës.

Vlora është një nga qytetet më të rëndësishme të Shqipërisë së Jugut dhe rajonit të Labërisë, i cili tradicionalisht shquhet për kulturën, traditat dhe folklorin e saj. Vlora shërbehet nga Porti i Vlorës, autostrada SH8 dhe autostrada A2, që përfaqësojnë kolektivisht një pjesë të Korridorit Adriatiko-Jon dhe të Korridorit VIII Pan-Evropian.


Similar Listings