Apartamente per shitje ne qytetin e Vlores. Kompleks turistiik me pishine.


Apartamente ne shitje ne qytetin e Vlores. Nje komples i organizuar ne menyre perfekte me pishine te standarteve olimpike dhe zona gjelberimi perreth. Te gjithe apartamentet kane pamje nga deti dhe perballe ka plazh privat.

Karakteristikat e Apartament ne shitje ne Vlore:

 • Siperfaqja- 80 m2
 • Apartament me nje dhome gjumi
 • Nje banjo
 • Cilesi shume e larte ndertimi
 • Pishine e standartit olimpik
 • Balkon ne aprtament
 • Zona gjelberimi perreth kompleksit
 • Tete seksione me vila apartamente ne shitje
 • Te gjithe apartamentet kane pamje nga deti
 • Kompleksi ndodhet mbi nje plazh shkembor
 • Plazh privat
 • Port i vogel per jahtet
 • Parkim
 • Palester dhe sauna ne kompleks
 • Bare dhe restorante
 • Apartmentet perfundojne se shpejti
 • Gati 80% e kompleksit eshte e perfunduar

Similar Listings