Shtepi ne Shitje ne Sarande. Apartament prane detit per shitje.


Apartament ne shitje ne Sarande. Apartamenti ndodhet 50 m nga plazhi, me nje mobilim modern. Nje apartament i kendshem qe gezon nje pamje fantastike te detit. Vetem 20 min nga plazhet e mrekullueshme te Ksamilit, nga Syri i Kalter, dhe Butrinti.

Karakteristikat e Shtepi ne Shitje ne Sarande:

 • Apartamenti 65 m2
 • Dhoma e ndenjes
  • kolltuqe
  • TV
  • A/C
  • tavoline ngrenje
 • Kuzhina
  • furre
  • aspirator
  • frigorifer
  • lavastovilje
 • Dhoma e gjumit
  • krevat dopio
  • AC
  • garderobe
 • Banja me dush
 • 20 m nga deti
 • 1 cader dhe 3 shezllona
 • Ballkoni 15 m2

 

Perse duhet te zgjidhni sherbimet e kompanise sone per Real Estate?

 • Albania Property Group eshte kompania me me eksperience e fokusuar ne tregun e pasurive te patundshme  me investitoret e huaj te cilet kane deshire per te investuar ne Shqiperi.
 • Si cdo investim ne pergjithesi, edhe duke investuar ne pasurite e patundshme ne Shqiperi risku ekziston. Albania Property Group ka zhvilluar dhe perpunuar masa te thjeshta dhe efektive  ne favor te klienteve, te cilat sjellin ne uljen e riskut.
  • Gjithmone kerkoni prona ne vijen e pare bregdetare, ose sa me afer te jete e mundur me te. Vetem ne kete menyre ju mund te siguroheni qe investimi juaj nuk do te humbe vlere por perkundrazi me kalimin e viteve do vije duke u rritur.
  • Pronat e pozicionuara afer detit dhe me pamje nga deti jane me te mira per qiradhenie . Kjo eshte teper e rendesishme nese ju jeni te interesuar te keni te ardhura nga dhenia me qira, ose nese ne te ardhmen do te jeni te interesuar ta rishisni pronen tuaj,
  • Mos u tundoni nga pronat me cmime te lira. Ju duhet te kerkoni per vleren e dhene, cilesine me te mire kundrejt cmimit.
 • Tregu i pasurive te patundshme eshte bere akoma me terheqes me marrjen statusit te vendit kandidat ne Bashkimin Europian nga Shqiperia.  Albania Property Group ka qene e pranishme qe nga fillimi  i promovimit  te tregjeve te huaja, dhe ka akumuluar nje eksperience te pacmueshme  gjate ketyre viteve ne kete bisnes.  

Sherbimet kryesore mbi pasurite e patundshme te ofruara nga kompania jone:

 • Komunikim i shpejte dhe profesional qe nga kontakti i pare me klientet.
 • Venia ne dijeni per zhvillimet dhe ndryshimet me te fundit mbi tregun e pasurive te patundshme.
 • Asistim i klienteve  ne perzgjedhjen e pronave duke u bazuar ne kerkesat e tyre dhe krijimi i nje liste pronash per tu vizituar gjate turit mbi pasurite e patundshme ne Shqiperi.
  • Pritja ne Aeroprtin e Tiranes dhe prezantimi i pare ne zyren qendrore te kompanise ne Tirane.
  • Berja e ndryshimeve te nevojshme  dhe vazhdimi i vizitave te pronave.
  • Koordinimi i visitave dhe takimeve me shitesit individual ose me ndertuesit e pronave. Komunikimi midis paleve eshte shume i rendesishem ne kete faze.
  • Sigurimi i keshillimit juridik me noteret dhe juristet e kompanise, ose koordinimi i nje takimi me tjeter firme juridike pa pagese (Vetem gjete visites).
  • Ndihme ne hapjen e nje llogarie bankare ne nje nga bankat lokale Shqipetare. Llogaria bankare ne Shqiperi nuk eshte e nevojshme ne kete etape, por  eshte e domosdoshme ne te ardhmen gjate menaxhimit te prones( mbledhja e te ardhurave nga qiradhenia, pagesa e faturave te ndryshme).
  • Ne ju ofrojme klienteve mundesi perfaqesimi tek noteret kur te jete i nevojshem nenshkrimi i kontratave te ndryshme ne mungese te klienteve. Prokure.
 • Kordinimi i veprimeve ndermjet klientit dhe zyres noteriale ne momentin qe eshte bere zgjedhja e pasurise se patundshme, si dhe perpunimin e kontrates paraprake ose aktit te shit-blerjes.
 • Perfshirje e drejtperdrejte ne bisedimet mbi cmimin ne mungese te klientit. Ardhja nga vende te ndryshme kulturore mund te sjelle veshtiresi ne komunikim e drejtperdrejte ndermet bleresit she shitesit.
 • Ndjekje dhe raportim nje here ne muaj  i progresit si edhe fotografi perkatese te fazave te ndertimit nese ndertesa nuk ka perfunduar akoma.
 • Ofrimi i sherbimeve pas blerjes se apartamentit :
  • Paketa mobilimi te prones. Procesi ndiqet dhe menaxhohet nga arkitekte me eksperience te kompanise.
  • Menaxhim i prones- i siguruar nga ekipi yne ne vend. Pagesat e faturave, pastrimi i prones, kontrolli i instalimeve  elektrike dhe hidraulike po ashtu edhe te paisjeve perkatese.
  • Menaxhim i prones se dhene me qira -  nje sherbim me vlere per te gjithe pronaret e pasurive te patundshme  te cilet duan te kene te ardhura te mira nga investimi i tyre.

Similar Listings