Ambjente Zyre me Qira ne Tirane


AMBJENT ZYRE me QIRA ne TIRANE. Zyra ndodhet ne qnedren tregtare ABA center, shume afer qendres se Tiranes. Nje nga komplekset tregtare dhe rezidentale me te bukura ne Tirane

Karakteristikat e Zyres me Qira ne Tirane:

  • Siperfaqja 360m2
  • Ndodhet ne katin e 10 te rezidences
  • Zyra mund te pershtatet ne 3 zyra te vogla: ne175m,

         282m2 dhe 105m2 ose nje kombinim i siperfaqeve        

  • Ndodhet midis hotel Sheraton dhe hotel Rogner
  • Sistem qendror ngrohje dhe ftohje
  • Banjot ndodhen ne ambjentet e perbashketa
  • Sherbim 24 ore
  • Bar dhe restorante ne godine
  • Shopping Center
  • Kompani menaxhimi per te gjitha facilitetet

* Tarifa e menaxhimit 2.45 euro/m2


Similar Listings