Ndertese me Qera ne Qender te Tiranes


Ndërtese me qera ne qender te Tiranes, shume i pershtatshem per zyra, shkolla, dhe aktivitete të tjera biznesi.

Karakteristikat e ndërtesës për Qira në Tiranë

  • Madhësia e pronës në total - 2400 m²
  • Ajo ka gjashtë kate
  • Ka nje sallon pritjeje në katin e parë
  • Çdo kat ka tre ose katër dhoma
  • Ndërtesa ka nje vendndodhje shume te mire
  • Ajo është ndërtuar rishtas dhe eshte në kushte shumë të mira

Similar Listings