Ambjente zyre me qira ne Tirane


AMBJENT ZYRE me QIRA ne TIRANE. Zyra ndodhent ne nje zone mjaft perstigjese dhe te njohur te Tiranes. Zyra ndodhet ne qnedren tregtare ABA center, shume afer qendres se Tiranes, ne distance shume te shkureter me hotel Sheraton dhe hotel Rogner.

Karakteristikat e Zyres me Qira ne Tirane:

  • Siperfaqja 533 m2
  • Ndodhet ne katin e 8 te rezidences
  • Zyra mund te ndahet ne 5 zyra te vogla: 134m2, 82m2, 106m2, 83m2 dhe 129m2
  • Ndodhet midis hotel Sheraton dhe hotel Rogner
  • Sistem qendror ngrohje dhe ftohje
  • Banjot ndodhen ne ambjentet e perbashketa
  • Sherbim 24 ore
  • Bar dhe restorante ne godine
  • Shopping Center
  • Kompani menaxhimi per te gjitha facilitetet.

* Tarifa e menaxhimit 2.45 euro/m2


Similar Listings