Hapesire per Zyre apo Dyqan me qira ne Tirane


Kjo hapesire prej 300 m² mund te perdoret si nje zyre apo nje dyqan. Eshte ndertim i ri dhe ndodhet ne afersi te Liqenit ne Tirane.

Karakteristikat e Prones me Qira ne Tirane

  • Madhesia e prones - 300 m²
  • Ajo eshte e vendosur ne katin e pare
  • Ndertese e re
  • Mund te sherbeje si zyre, apo si dyqan
  • Eshte i pershtatshem per çdo lloj biznesi
  • Eshte e vendosur ne afersi te Kopshtit Zoologjik ne Tirane

Similar Listings